Pageviews past week

Tuesday, July 22, 2014

Ce putem face daca nu dispunem de un trepied ?

Daca in mai toate posturile prezente am vorbit si voi vorbi despre cat de util este un trepied , dand si exemple de trepiede, acum voi vorbi despre cum trebuie sa fixam cat mai bine un aparat de fotografiat astfel incat sa reducem vibratiile .

In primul rand trebuie sa stiti ca regula de necesitate a unui trepied este atunci cand timpul de expunere este mai lung decat dublul distantei focale, dar asta depinde si de dexteritatea fotografului, si de pretentiile acestuia. Asadar trebuie sa stiti sa tineti corect un aparat foto in maini, si anume cu ambele maini , stanga cu degetele pe inelul de zoom/focus , si cu talpa mainii pe talpa aparatului foto , iar dreapta pe declansator. Parerile despre momentul declansarii sunt impartite si unii spun ca trebuie sa iti tii respiratia si altii spun ca trebuie sa expiri in momentul declansarii dar ce trebuie sa stiti ca daca vreti sa inlatutari din miscarea camerei in timpul fotografierii/declansarii este indicat sa trageti in rafala.

Daca doriti sa mariti fixarea aparatului foto , trebuie sa stiti ca mai este inca o modalitate de a tine aparatul foto in maini

No comments:

Post a Comment